پودر کیک کاکائویی رشد – 500 گرمی

13,400 تومان14,950 تومان

در انبار موجود نمی باشد

مقایسه

شناسه : 6260170250358 دسته بندی: , ,
کاکائو از طعم‌ها و افزودنی‌های پرطرفداری است که وجود ان در هر خوراکی‌ طعم و مزه بی‌نظیری به آن می‌دهد و پرطرفدار می‌شود. کیک‌های کاکائویی یکی از پرطرفدارترین‌ کیک‌ها است که بیشتر افراد طعم و مزه ان را دوست دارند و کمتر کسی پیدا می‌شود که طعم کاکائویی را دوست نداشته باشد. کیک کاکائویی در کنار هر نوشیدنی می‌چسبد و نوشیدنی را لذیذتر می‌کند.
پودر کیک 500 گرمی رشد، ترکیبی از آرد گندم، پودر کاکائو، پودر شکر، شیرخشک بدون چربی، بیکینگ پودر، پودر طعم دهنده آناناس، امولسیلایزر، وانیل و نمک خوراکی است که می‌تواند برای یک جمع 8 نفره مفید باشد. برای آماده کردن این میان وعده پرطرفدار کافی است 3 عدد تخم مرغ را بشکنید و آن را هم بزنید تا پف کند سپس با آب، شیر و روغن ترکیب کنید و پودر کیک را کم کم به آن اضافه کنید. بعد از اماده شدن خمیر کیک کافی است در درون فر 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده شود تا کیک آماده شود.
پودر کیک آماده یک گزینه ی مناسب برای وقتی است که دلتان یک کیک فوری و خوشمزه می خواهد. کیکی که ریسک خراب شدنش بسیار کم و فقط با اضافه کردن تخم مرغ، شیر یا آب و روغن به پودر کیک، می تونید سریع یه کیک خوشمزه ی خانگی درست کنید.

نکات طرز تهیه کیک:

آماده سازی

  • فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.
  • تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.
  • شیر یا آب و روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید.
  • پودر کیک وانیلی رشد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت 1 تا 1.5 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.
  • سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کرده و کمی آرد کف آن بپاشید. می توانید به جای این کار، کف قالب، کاغذ روغنی قرار دهید.
  • خمیر را در قالب بریزید.
  • قالب را حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید، تا زمانی که رنگ آن تقریبا طلایی شود

نکات عملی:

  • از قالبی استفاده کنید که ارتفاع خمیر در آن، بیشتر از 5 سانتی متر نشود.
  • پس از قرار دادن کیک درون فر، درب فر را تا 15 دقیقه باز نکنید.
  • برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتی که خمیر به آن نچسبد، کیک پخته است.
  • پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15 دقیقه در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب خارج نمایید.

 

 

در ادامه می توانید طرز تهیه چند نمونه کیک که با این پودر پخته می شود را مشاهده کنید:

 

توضیحات تکمیلی

وزن

500 گرم
مناسب برای 8 نفر

پروانه بهداشت

35/11203

ارزش غذایی در 50گرم

انرژی: 184.5 کیلوکالری
قند: 13.67 گرم
چربی: 8.5 گرم
نمک: 0.26 گرم
اسیدهای چرب ترانس: 0.07 گرم

ترکیبات

آرد گندم
بیکینگ پودر
پودر کاکائو
شکر
شیرخشک بدون چربی
وانیلین
نمک طعام
امولسیفایر E472

دیدگاه خود را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات

هنوز نظری داده نشده است.

دسته بندی ها